Op woensdagmiddag 29 november staat er iets bijzonders te gebeuren in de TR Schouwburg: Theater Rotterdam opent haar deuren voor honden en hun baasjes om een openbare repetitie van Woef Side Story bij te wonen.

Woef Side Story

Familiehit Woef Side Story, geregisseerd door Pieter Kramer, is een hilarische en ontroerende familievoorstelling. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd. Maar in een wereld waarin iedereen in hondenhokjes is ingedeeld, mag hun liefde niet bestaan. Is de liefde van Marina en Toto sterker dan al het geblaf om hen heen? Vanaf 19 december 2017 is deze Romeo & Julia op z'n hondjes te zien in de theaters. Meer over Woef Side Story

Aanmelden

Update: Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement. Lijkt het je leuk om de openbare repetitie mee te maken, samen met je hond, meld je dan aan voor dit evenement. Poepzakjes, waterbakken en snacks voor doggies aanwezig. En dat alles helemaal gratis!