Hamlet, de familievöörstelling (8+)

  Volgend seizoen gaan we iets compleet nieuws en spannends doen! Het beroemdste stuk ter wereld - Hamlet van William Shakespeare - brengen als familievoorstelling. 

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke turfboy met goed haar, verandert Hamlet in een sombermans met woedeuitbarstingen. U hoort het al: het wordt een sprookjesachtig feest voor jong en oud!

Creatives

Regie Pieter Kramer Tekst Don Duyns Liedteksten Alex Klaasen Regieassistent Esther Habbema Cast: Mattias van de Vijver, Sofie Porro, Wart Kamps, Dick van den Toorn, Han Oldigs, Ali Ben Horsting, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Abdelkarim el Baz. Productie Theater Rotterdam

Blijf op de hoogte via onze Facebook Familiepagina

Hamlet affiche