Woensdagavond 24 januari zijn de Musical Awards 2018 uitgereikt in het Circustheater in Scheveningen. De vakjury onder leiding van Cornald Maas heeft de winnaars bekendgemaakt. Onze familievoorstelling Snorro was zes keer genomineerd. We hebben één prijs in de wacht gesleept!

Tibor Lukács heeft een Musical Award gewonnen voor Beste Mannelijke Bijrol in een kleine musical voor zijn rol in Snorro.

Wij feliciteren alle winnaars, met in het bijzonder Snorro-acteur Han Oldigs, omdat hij een award heeft gewonnen voor zijn rol in My Fair Lady. Helaas is zijn nominatie voor zijn rol in Snorro niet verzilverd.

De remake van onze familievoorstelling Woef Side Story, geregisseerd door de eerdere prijswinnaar Pieter Kramer, is t/m 15 april 2018 te zien in het theater. Meer info & tickets >

Foto: Roy Beusker