Toneelkaart 2024

10 voorstellingen bezoeken voor slechts €75,-
vr 9 feb 20:00 - zo 31 mrt 20:00
Bezoek 10 toneelvoorstellingen voor €75,- van 9 februari tot 31 maart
 • 9 feb
  -
  31 mrt
  Vanaf 20:00
  TR25 Schouwburg, Rotterdam
  Passepartout

De Toneelkaart is terug! In een korte periode kun je 10 voorstellingen bezoeken voor slechts 75 euro. We nemen je mee naar de makers van Theater Rotterdam, de grote Nederlandse gezelschappen, grote en kleine zalen, boekbewerkingen, klassiekers en nieuwe stukken.

Dit jaar staat de Toneelkaart in het teken van de verschillende generaties theatermakers. Van boomers tot millenials en van de patatgeneratie tot Gen Z. Wat zijn de typische kenmerken van de verschillende generaties én tot welke generatie behoren de makers.

Van begin februari tot eind maart kun je hun werk zien bij Theater Rotterdam. Dicht de generatiekloof met de Toneelkaart.

Bekijk alle voorstellingen in de selectie op tr.nl/toneelkaart

Onderdeel van

Spelregels

 1. Je koopt voor €75,­ een Toneelkaart op tr.nl/toneelkaart of via de kassa op 010­4118110 (ma­za 14:00­-17:00).
 2. Zodra je een Toneelkaart hebt gekocht wordt het automatisch mogelijk om via de website een vrijkaart voor de geselecteerde voorstellingen te bestellen.
 3. Met de Toneelkaart mag je alle voorstellingen die tot de selectie behoren bezoeken (let op, voor sommige voorstellingen is de capaciteit beperkt, kaarten zolang de voorraad strekt).
 4. De Toneelkaart is persoonsgebonden, je kunt wel 2 kaarten tegelijkertijd voor de voorstellingen bestellen (maar je moet dan natuurlijk wel twee Toneelkaarten gekocht hebben).
 5. De vrijkaart is geldig voor een plaats naar keuze op alle rangen.
 6. Bij misbruik wordt je Toneelkaart geblokkeerd.