TANS Talenttour

vr 11 dec 19:00 - ma 11 dec 20:30
  • 11 dec
    -
    11 dec
    Vanaf 19:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

TANS Talenttour met Ruba Zai, Hassnae Bouazza, Tofik Dibi en Mohamed Naja

Op vrijdag 11 december is de eerste editie van de TANS Talenttour in de Rotterdamse Schouwburg. Te gast zijn o.a Hassnae Bouazza, journalist en schrijfster; Tofik Dibi, ex-politicus en schrijver van het onlangs verschenen boek Djinn; Ruba Zai, één van onze bekendste fashionbloggers met bijna 500.000 volgers op Instagram.

Tijdens de TANS Talenttour vertellen zij over hoe het hen steeds weer lukt om veel aandacht te krijgen voor het verhaal dat ze willen vertellen. Of het nou over politiek of mode, eten of kunst gaat, er zijn bepaalde manieren waarop je jouw onderwerp bij een groot publiek onder de aandacht brengt. De gasten tijdens de TANS Talenttour delen hun tips hiervoor en er is ook meer dan genoeg tijd om hen ernaar te vragen.

Hou de Facebookpagina van TANS in de gaten voor het laatste nieuws!

Programma

   ★ 18.30 uur Inloop

   ★ 19.00 uur Panelgesprek met o.a. Tofik Dibi en Ruba Zai

   ★ 20.00 uur Vragen uit het publiek

   ★ 20.30 uur Borrel & expositie van Mohamed Najah op de Mediawand
 

TANS
TANS is een netwerkorganisatie die zich al sinds 1997 inzet als bruggenbouwer tussen (jonge) hoogopgeleide Marokkaanse Nederlanders en het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en culturele instellingen. Daarnaast zet TANS zich in voor de ontwikkeling van multicultureel talent.