Talk The Talk

Het HipHopHuis
zo 1 mei - vr 13 mei

Talk The Talk is een gesprek, een panel, interview, lezing of talkshow waar de interactie met jou als publiek centraal staat.

Het HipHopHuis organiseert in samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg in de eerste helft van 2016 de gesprekkenserie Talk The Talk. Van Waackers en Voguers naar Breakers en Slam Poets, het HipHopHuis zoekt de verbinding met een prachtig programma van De Rotterdamse Schouwburg.

Om 20:00 tijdens Talk the Talk gaat Stephanie Afrira o.a. in gesprek met Marina Ultra Omni. Marina is een voormalig professioneel danseres met tien jaar ervaring in les geven. Ze doet aan voguing sinds 2010 en heeft de beginselen van Old Way Performance geleerd, waarmee ze in 2015 The House of Infinity Ball in New York heeft gewonnen. Overal ter wereld heeft ze gedanst en heeft bovendien ook ervaring in martial arts.

Carlotta Ippolito danst al sinds haar derde. Na haar diverse dansopleiding van onder andere ballet, moderne dans, en hiphop, besloot ze in Amsterdam te studeren waar ze voguing ontdekte. Sinds 2014 is ze lid van 'House of Vineyard' en heeft ze verschillende vogue balls gewonnen in Europa. Volgens Carlotta zorgt dans voor een bijzonder en bijna tastbaar gevoel.

Vanaf 20:45 kijk je je ogen uit tijdens het Vogueball van House Of Vineyard. De House Of Vineyard vertegenwoordigt de Nederlandse ballroom scene (Voguing & Waacking) en is een thuis voor alle vrije geesten, dansers en fashion lovers. De catwalk is het podium waar zij al hun kunsten vertonen. Iedereen die meedoet is familie, dus er is geen enkele reden om je in te houden. Of je nu poseert, danst, de catwalk over glijdt in beeldschone couture, of je met een stalen blik laat aanbidden door het gejuich van je omstanders, iedereen is hier flawless!

______________________
Programma Talk the Talk
Vrijdag 13 mei
19:15 Inloop met DJ Rythmmatic.
20:00 Talk the Talk onder leiding van Stephanie Afrifa met als gasten Marina Ultra Omni, Carlotta IppolitoElly Vineyard en Juna Vineyard.
20:45 Vogueball i.s.m House of Vineyard.
22:45 After/uitloop met DJ Rythmmatic.

En uiteraard om 20:30 de voorstelling, Les mémoires d’un seigneur ou l’homme disparu, van Olivier Dubois.

Team

Talk the Talk is een samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Viert De Stad!