14 sep 2017

FB Theater

Ivo Dimchev
Data & tickets
  • TR Schouwburg, Rotterdam
    Robeco kleine zaal
    do 14 sep
    20:30
    Geweest

Het publiek bepaalt via Facebook de dialogen

Met FB theater vervolgt Ivo Dimchev zijn zoektocht naar interactie met het publiek. Dat begon met zijn P-project, dat te zien was op Motel Mozaiek. Tijdens de voorstelling nodigde hij het publiek uit om poëzie te schrijven, die hij vervolgens omzette in muziek. Ook werden de toeschouwers gevraagd om op het podium handelingen uit te voeren, tegen betaling.

Nu zet Dimchev Facebook in. Hij laat het publiek tijdens de voorstelling comments posten. Een dramaturg maakt daar dialogen van die rechtstreeks naar de performers gaan. Zo ontstaat er een directe wisselwerking tussen performers en publiek. Niet alleen bepalen de toeschouwers letterlijk wat de performers zeggen, maar tegelijkertijd kan hun mening over wat er te zien is een plaats krijgen in de voorstelling. Het gevolg is een onvoorspelbaar spel, een verdichting van tijd als het ware – de performers passen zich voortdurend aan aan de ingevingen en de smaak van het publiek. Wat er te zien is in de voorstelling is dus altijd anders. U bent hartelijk uitgenodigd om dat mee te bepalen.

 

Trailer

 

We zijn er-pas


Voordelig naar alle voorstellingen in de openingsmaand!
Van 7 september tot 7 oktober 2017 maak je kennis met Theater Rotterdam, met onze makers en de diversiteit van onze programmering. Koop een pas voor €30,00 per persoon en bezoek alle voorstellingen in de openingsmaand voor €10,00.
Koop een We zijn er-pas.

 

Ivo Dimchev

Team

Concept Ivo Dimchev

Performed by Ivo Dimchev, Karl Rummel, JiYoon Jeong

Ik wil meer weten over