16 feb 2018

#LuckyGirls

Rotterdams Wijktheater
Data & tickets
  • TR Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal
    vr 16 feb
    20:30 - 21:30
    Geweest

#LuckyGirls

Lubna, Parveen en Yasemine hebben samen een vlog genaamd #LuckyGirls. Deze #LuckyGirls hebben over alles een mening, alleen verschillen ze als Kempi en Joling. Zijn ze het nooit met elkaar eens. Lubna wil niet zingen omdat dit niet mag van haar geloof, Yasemine vindt Edmund wel heel leuk (al is hij niet Turks maar Ghanees) en Parveen probeert los te komen van haar moeder die haar wil laten trouwen met de kale Ferdi.
 

Een muziektheatervoorstelling over het alleen maar met Turken willen omgaan, je in eerste instantie moslim voelen en dan pas Marokkaan of in eerste instantie vooral trouw te willen zijn aan jezelf.
 

De regie is in handen van Hans Lein. De productie in handen van het Rotterdams Wijktheater. De muziek wordt gecomponeerd door Raoul Koster en de choreografe wordt Indirah Tauwnaar, met dansers van Future in Dance.
 

Het Rotterdams Wijktheater maakt theatervoorstellingen gebaseerd op persoonlijke verhalen van Rotterdammers. Deze verhalen worden onder leiding van professionele regisseurs omgezet in een voorstelling waarin deze Rotterdammers zelf spelen.

Team

Regie: Hans Lein Spelers: Shalini Bholasing, Ay┼čegül Karaca, Sjaid Foncé, Ghita El Amiri, Silvan van den Berg Dansers: Future in Dance Script: Jenny Mijnhijmer Choreografie: Indirah Tauwnaar Muziek: Raoul Koster Techniek: Robert Jan Schmidt, Vincent Andriessen

Ik wil meer weten over