29 okt 2018

Ólafur Arnalds

i.s.m. Rotown, Motel Mozaïque Concerts en Theater Rotterdam
Gerenommeerd componist, multi-instrumentalist en producer uit IJsland.
Data & tickets
  • TR Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal ongeplaceerd
    ma 29 okt
    21:00 - 23:59

Concert

Ólafur Arnalds is een gerenommeerd componist, multi-instrumentalist en producer uit IJsland. Arnalds is jarenlang actief bij het toonaangevende label Erased Tapes; hij vormt stromingen als neoklassiek, minimal, experimentele techno en post-rock tot een geheel uniek vocabulaire. Tegenwoordig is Arnalds een veelgevraagd soundtrackschrijver, voor o.a. de Britse tv-show Broadchurch, Philip K. Dick’s Electric Dreams en Ronald Krauss’ film Gimme Shelter. Met Janus Rasmussen van Bloodgroup vormt hij het elektronische duo Kiasmos.

Ólafur Arnalds is Ólafur Arnalds niet als hij niet bleef innoveren en spelen met de mogelijkheden van muziek. Met een intieme kring aan spelers werkt hij aan een gloednieuwe liveshow. Dit keer komt hij met een strijkkwartet met uniek bewerkte snaren, een drummer/percussionist en een orkest van zelfspelende piano’s en synthesizers (!). Kortom, verbijstering is weer eens vaste kost in de opzienbarende wereld van Ólafur Arnalds.

Voor fans van: Nils Frahm, Joep Beving, Jóhann Jóhansson, Ludovico Einaudi

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Theater Rotterdam en heeft uitsluitend zitplaatsen.

Woensdag 7 maart, 10:00uur start de verkoop.
Klik hier voor het Facebook event

Team

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Theater Rotterdam

Ik wil meer weten over