27 mrt 2018

Talkshow Studio Erasmus

i.s.m. Studium Generale, Vers Beton en Theater Rotterdam
De maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit
Data & tickets
  • TR Schouwburg, Rotterdam
    Hal
    di 27 mrt
    20:30 - 22:00
Onderdeel van:
Gratis te bezoeken

Cryptovaluta en Drs. P in Studio Erasmus

De Erasmus Universiteit over de actualiteit en het laatste academische onderzoek – dat is Studio Erasmus. Verrassend, prikkelend, maar altijd academisch verantwoord. Op dinsdag 27 maart 2018 in Theater Rotterdam locatie Schouwburgplein, staan o.a. op het programma:


• Pleidooi voor een nieuwe seksuele revolutie – Marli Huijer (hoogleraar publieksfilosofie en voormalig Denker des Vaderlands ) met een preview op Beminnen – Nieuw licht op seksuele Vrijheid dat twee dagen later verschijnt.

• Ordinaire speculatie of revolutie van het financiële systeem? – Ivo Arnold (hoogleraar monetaire economie) over bitcoins en andere cryptovaluta.

• Het Rotterdams Passé van Drs. P; bibliothecaris Roman Koot over het belang van Drs. P voor Rotterdam en haar universiteit en de schenking van zijn omvangrijke archief aan het Rotterdams Leeskabinet.

En livemuziek door Job Greuter met Rotterdamse liedjes van Drs. P

Dinsdag 27 maart2018 | 20.30 – 21.45 uur (inloop met livemuziek vanaf 20.00 uur) | Theater Rotterdam, foyer Schouwburg| Toegang gratis, reserveren mogelijk via

https://studiumgenerale.stager.nl/web/tickets/202918

 

Studio Erasmus is een programma van de Erasmus Universiteit, in samenwerking met Studium Generale, Vers Beton en Theater Rotterdam. Presentatie: Geert Maarse.
 

 

Team

Studio Erasmus is een programma van de Erasmus Universiteit in samenwerking met Studium Generale, Vers Beton en Theater Rotterdam.
Presentatie Geert Maarse.

Ik wil meer weten over