Vlakke Vloerkaart 22-23

Een heel jaar naar het theater in vier verschillende TR-zalen - tot 1 augustus met 10% korting
Een heel jaar theater voor maar 180 euro
ma 31 jul 00:00

Voor een vast bedrag een heel jaar naar het theater in vier verschillende TR-zalen

Wat is de Vlakke Vloerkaart?
Eenmalig betaal je € 180,00 en vervolgens mag je van het hele seizoen naar alle voorstellingen in de kleine zaal, de Krijn Boon studio én de zaal en studio van locatie William Boothlaan. Zonder ook maar een cent bij te betalen. Zo kan je voor een vast bedrag naar tientallen -misschien haal je de 100 wel- voorstellingen. Koop 'm nu, dan is hij bij de start van het seizoen meteen geldig. Je kunt de Onbeperkt Vlakke Vloerkaart natuurlijk ook telefonisch bestellen of aan de balie aanschaffen. 

Vroegboekkorting - koop 'm nu met 10% korting
Als je je pas aanschaft voor 1 augustus 2022 dan krijg je 10% korting en betaal je slechts 162 euro. Handig als je meteen vanaf 15 juni al je tickets voor het hele seizoen gaat bestellen, maar ook als je daar een heel seizoen over gaat doen kun je 'm maar beter vast in je bezit hebben.

Waarom Vlakke Vloer?
Een vlakkevloertheater is een theater waarbij het publiek op hetzelfde niveau zit als het toneel, in tegenstelling tot een lijsttheater waarbij de eerste rijen zich lager bevinden. Doordat de acteurs zo dicht bij hun publiek kunnen komen, is het publiek meer betrokken in de voorstelling. De toneelrand is geen harde grens.

Wil je weten voor welke voorstellingen de Vlakke Vloerkaart geldig is? Met de genre-tag Vlakke Vloerkaart zet je alle voorstellingen handig op een rijtje in onze zoekhulp.

Meer weten? Lees het op de Vlakke Vloerkaart-pagina.

Voorwaarden Vlakke Vloerkaart

  • De Onbeperkt Vlakke Vloerkaart kost € 180,00 per seizoen (tot 1 augustus 2022 betaal je slechts € 162,00), en is geldig tot de laatste voorstelling van dat seizoen, dus tot aan de zomerstop.
  • Vanaf het seizoen 2021-2022 geldt de kaart alleen nog voor de vaste looptijd van één heel seizoen. Hoe eerder in het seizoen je de kaart aanschaft, hoe langer je er gebruik van kunt maken.
  • Vanaf het moment dat ons programma in de verkoop gaat kan je één kaart per voorstelling reserveren (via de website, telefonisch of aan de kassa). Het voorstellingskaartje wordt meteen naar je gemaild.
  • De Vlakke Vloerkaart geeft geen garantie op een plaats bij elke voorstelling, pas als je een voorstellingsticket hebt gereserveerd ben je verzekerd van toegang tot de voorstelling.
  • De kaart is strikt persoonsgebonden. Naast de Vlakke Vloerkaart kan bij kaartcontrole ook om legitimatie gevraagd worden.
  • Restitutie van de aanschafprijs of een deel daarvan wordt niet verleend.
  • Bij oneigenlijk gebruik wordt de kaart ingenomen/ongeldig verklaard.
  • De Vlakke Vloerkaart is geldig voor voorstellingen in TR Schouwburg en TR Witte de With (concerten en festivals zijn uitgesloten, uitzonderingen voorbehouden).