Hooman Sharifi's Food Performance - The dead live on in our dreams

Track: Local Heroes - Hooman Sharifi
wo 23 sep en do 24 sep

The dead live on in our dreams is Hoomans ode aan Marianne Van Kerkhoven. In de Food Version van deze performance kookt Hooman Sharifi fusion uit de Iraanse Europese keuken. Taste, smell, dance and stories.

Vanavond ben je te gast bij Hooman Sharifi. Hij vertelt verhalen over de tijd waarin hij nog in Iran woonde, zijn vlucht naar Noorwegen en hoe hij daar op een nieuwe manier naar het begrip liefde leerde kijken. Hooman ontvangt je aan tafels in een coronaproof setting in de hal van TR Schouwburg. Terwijl hij serveert, danst en verteld wordt het heden met het verleden verbonden. 

De food version van zijn voorstelling The dead live on in our dreams was vorig week al te zien tijdens de Art of Performing Track. Tijdens de Local Heroes Track maakt Hooman de connectie met de Rotterdamse hip hop scene en nodigt choreograaf Lloyd Marengo uit als local hero. 

Bij deze voorstelling is een medium maaltijd inbegrepen.

Track

Theater Rotterdam neemt je mee op een onbekend spoor, waarbij elke ruimte een podium kan zijn. Met de serie Tracks nodigen we je uit om je op een andere manier te verhouden tot ons gebouw en zalen. Een Track bestaat uit verschillende onderdelen die op elkaar aansluiten in thema of genre.