Elemental Exchange

Amenti Theatre Company
di 9 nov 19:00 - 22:00
  • 9 nov
    19:00 - 22:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Krijn Boon Studio

De Elemental Exchange van Amenti Theatre Company is een dansevenement waarbij improvisatie en ‘ontmoetingen’ tussen dansers centraal staan.  

Over Elemental Exchange
Tijdens een Elemental Exchange worden verschillende dansers, vanuit voornamelijk de urban scene, uitgenodigd om hun dans te showcasen. Dit gebeurt in verschillende vormen, zoals: solo’s, duetten of in groepsverband. Waar in de urban scene vaak gebattled wordt willen we dit competitie-element juist weghalen en de dansers elkaar en het publiek laten inspireren.

De deelnemers worden door een DJ muzikaal begeleid door de verschillende opdrachten en ontmoetingen heen. Elke ronde bevat een specifiek thema of opdracht voor de dansers om het maximale uit hun kunnen te halen en de unieke ervaring nog meer te versterken. 

Er wordt ingespeeld op wat de dansers hun achtergrond is en vaardigheden die ze bezitten door de DJ en de voorbereidingen van de thema’s om zo voor gegarandeerde hoogtepunten te zorgen. 

Door het publiek de kans te geven om te stemmen op de danser of combinaties die ze samen zouden willen zien dansen zorgen wij voor een interactieve avond waarbij iedereen net iets meer betrokken wordt.  De Elemental Excange is een performance, een interactief programma en een samenkomst van muziek, dans en verrassende elementen. Improviserende ontmoetingen tussen dansers en het publiek, waar we in deze tijden zo naar hunkeren. 

www.amenti.world 

Team

Credits foto's Ruben Manusama Artistiek leider Amenti Gil 'the Grid' Gomes Lea Creative Producer Amenti Elia Vitadamo Dansers Gil 'the Grid' Gomes Leal, Wesley 'Vayu' Rommy, Matilde Tommasini, Ruben Chi, Tamara Robledo Oud, Mark 'Brui5er' Sheats