Met de hele familie

De leukste voorstellingen voor peuters, kleuters en kinderen t/m 12 jaar, en al hun familieleden en vriendjes.

Ontdek samen de wondere wereld van theater
Vanaf september kun je bij ons terecht voor de leukste peuter-, kleuter- en kindervoorstellingen. Die ook net zo leuk zijn voor ouders, opa’s en oma’s, grote broers en zussen, lollige ooms en gezellige tantes. En neem ook vooral vriendjes en vriendinnetjes mee. Iedereen is welkom! Of nou ja, biiijnaaa iedereen. Laat die chagrijnige buurman, strenge juffrouw en saaie meester maar lekker thuis. Tot in het theater.

Corona proof met de familie naar het theater
Theater Rotterdam heeft haar deuren weer geopend voor alle families in Nederland! Uiteraard helemaal corona-proof, zodat iedere familie op een veilige en comfortabele manier kan genieten van onze nieuwe voorstellingen. Door middel van verschillende looproutes en plekken op anderhalve meter kun je toch met elkaar op een verantwoordelijke manier naar het theater.

Good to know: Alle mensen van 13 jaar en ouder moeten altijd anderhalve meter afstand houden van andere mensen boven de 13 jaar die niet tot hun huishouden behoren. Kinderen tot en met 12 jaar mogen daar gewoon tussen zitten!

Klik hier voor meer informatie over onze coronaregels voor de kindervoorstellingen.

Scroll naar beneden en bekijk alle voorstellingen met eigen ogen! 

Events in dit thema