Doe mee!

Jongerenperformance

Als je tussen de 16 en 25 jaar bent.
Als je wilt werken met de acteurs en makers van Theater Rotterdam.
Als je staat te popelen om de vloer op te gaan.
Als je in 1 week een performance wilt maken.
Als je zin hebt om nieuwe mensen te ontmoeten.
Als je nieuwsgierig bent.
Als je lef hebt.

 

Twee keer per jaar organiseren we een jongerenperformance rondom een van de producties van Theater Rotterdam. Tijdens een laagdrempelige auditie selecteren we tussen de 12 en 18 jongeren die drie masterclasses krijgen van makers en acteurs als Boogaerdt/Vanderschoot, Erik Whien, Wunderbaum, Alida Dors en Davy Pieters. Op basis van de masterclasses maak je vervolgens in een mum van tijd een performance die je in een van de zalen van Theater Rotterdam aan het publiek presenteert.

 

Vorige jongerenperformances waren geïnspireerd op o.a. Revolutionary Road (oktober 2017), Dreams. Dramas. Diamonds. (april 2017), Privacy (oktober 2016).

 

Binnenkort maken we hier bekend rondom welke voorstelling we in het voorjaar van 2018 een eigen performance zullen maken. Hou de site in de gaten voor meer informatie over de auditie- en repetitiedata. Of laat hier je e-mailadres achter. Dan brengen we je op de hoogte van de eerstvolgende kans om mee te doen.

 

 

Talenttraject

Voor alle acteurs, regisseurs, toneelschrijvers, theaterdocenten, productieleiders en vormgevers van de toekomst. Grijp je kans om een groot theaterinstituut van binnenuit te leren kennen en in 12 weekenden te onderzoeken hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

 

In het Talent Traject krijg je masterclasses van o.a. acteurs van Wunderbaum, mime-duo Boogaerdt/VanderSchoot en jonge regisseurs van Productiehuis Rotterdam. Zij geven hun vakmanschap door en coachen jou in je ontwikkeling. Voorstellingsbezoeken vormen de basis voor de inhoud en maken je bekend met de programmering van Theater Rotterdam.

 

Tijdens het Talent Traject ga je dus niet alleen ontzettend veel voorstellingen zien, je staat ook ieder weekend op de spelvloer en praat met regisseurs, dramaturgen en acteurs over hun vak.

 

Het Talent Traject is iedere vrijdagavond en zaterdag van september tot en met januari. De kosten bedragen 350 euro. Dit is inclusief alle voorstellingsbezoeken. Als deze kosten een belemmering zijn voor jouw deelname, neem dan contact met ons op via jong@theaterrotterdam.nl.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons via het onderstaande formulier en geef je alvast op voor de auditie om mee te doen aan het Talent Traject seizoen 2018-2019. 

 

 

Troep

Heb je meegedaan aan een jongerenperformance of aan het Talent Traject? Dan word je automatisch lid van TRoep. Je kunt slechts eenmaal meedoen met de jongerenperformance, maar lid van TRoep blijf je altijd. Wij nodigen je uit om regelmatig met de andere TRoepers te eten en te kletsen, voorstellingen te bezoeken en masterclasses te volgen.

Volwassenen

Ben je amateurspeler of theatermaker? Heb je eens in de zoveel tijd behoefte aan wat inspiratie? Wil je eens iets nieuws uitproberen en op de spelvloer staan? Of heb je behoefte aan een nagesprek, een inleiding of een activiteit op maat voor jouw vriendengroep?

 

Theater Rotterdam organiseert regelmatig workshops voor volwassenen in samenwerking met o.a. Theaternetwerk Rotterdam. Maar het is ook mogelijk een activiteit op maat aan te bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Ik wil meer weten over