Fijne feestdagen namens heel TR

Bij Theater Rotterdam is het weer stil. Er wordt wel gerepeteerd, maar de collega's van de kantoren zitten thuis en 's avonds gaat de deur weer op slot. Zo begonnen we 2021 en zo eindigen we het jaar. Van lockdown naar lockdown, je zou bijna denken dat we niks zijn opgeschoten.

Maar niets is minder waar, wat hebben we veel mooie dingen kunnen laten zien. In onze zalen, via de livestreams, in tracks, van onze eigen makers, en natuurlijk van fantastische gastgezelschappen. Soms moesten we dicht, maar als we dan weer open mochten genoten we extra hard van de mogelijkheden die we hadden. En we begroetten elkaar extra hartelijk. Je bent er weer! We mogen weer!

Daarom hebben we deze video voor je gemaakt. Om te vieren dat we ondanks alle lockdowns, QR-codes, testprocedures en anderhalvemeters toch maar gewoon met elkaar hebben gedeeld hoe mooi het is om theater in al z'n vormen te kunnen maken, tonen en bekijken. Omdat theater, makers en toeschouwers niet zonder elkaar kunnen. Ik ben door jou en wij waren door jullie. Zo werd 2021 toch een bijzonder jaar, en in 2022 wordt alles hopelijk alleen nog maar mooier. Fijne feestdagen namens iedereen bij Theater Rotterdam, en blijf vooral gezond!