Hallo, nieuwe collega?

Senior marketeer

Als senior marketeer ben je onderdeel van het team productie marketeers en werk je nauw samen met de artistiek coördinator en en zakelijk producent van het Productiehuis TR. We werken vanuit en met verschillende perspectieven. Met je collega’s van branding werk je nauw samen om de totale werking van het makershuis op de kaart te zetten. Je bent een nieuwsgierige teamplayer en creatieveling met tomeloze energie.

Eventmanager

Deze vacature gaat over tijdelijke vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof voor 28 uur per week. Als Eventmanager plan en organiseer je evenementen. Je bent het aanspreekpunt voor een klant vanaf het eerste telefoongesprek tot de uitvoering van het evenement op de vloer. Dit kunnen commerciële en culturele klanten zijn, maar ook interne projecten waarvoor jij als productieleider de zorg draagt. Naast het klantcontact heb je veel intern contact met andere afdelingen en zorg je dat de collega’s die betrokken zijn bij de organisatie van de activiteiten goed weten wat de plannen zijn en welke rol zij hierin hebben. Een belangrijk planningssysteem wat wij hiervoor gebruiken is Yesplan. Daarnaast is de afdeling onderdeel van divers scala aan projectteams en hoort deelname aan de projectorganisatie bij deze tijdelijke functie. 

Medewerker kassa/receptie

Voor de afdeling kassa & receptie zijn wij zoek naar een enthousiaste, flexibele collega. Het betreft een parttime functie in een dynamisch team dat vol in ontwikkeling is. Minimaal 20- maximaal 24 uur, regelmatig avond- en weekenddiensten. Startdatum: zo snel mogelijk. 

Stagiair content&vormgeving

Als Stagiair Content & Vormgeving ondersteun je onze content strateeg en digitaal strateeg bij het bedenken en maken van multimedia content voor diverse kanalen zoals social media, de mediawand, de website en nieuwsbrieven, waarbij de huisstijl van Theater Rotterdam leidend is. De focus van de stage ligt op grafisch vormgeven, maar je gaat daarnaast ook aan de slag met video en fotografie, waarbij je vaak achter de schermen werkt om mooi materiaal te schieten. De stagefunctie is veelzijdig en behoorlijk creatief!