Coördinator Productie en Planning gezocht!

Wat zoeken we?

Als Coördinator Productie en Planning heb je relevante werkervaring in de productie van de (podium)kunsten. Plannen en organiseren is waar je de beste in bent, en doel- en resultaatgericht handelen is onderdeel van je werkmentaliteit. 

Je weet als coördinator een breed draagvlak te kunnen creëren voor jouw plannen en die van anderen, en kan heel goed anticiperen, prioriteiten stellen en lastige besluiten nemen. We zoeken een echte doorzetter die reële grenzen bewaakt, en die op een natuurlijke manier goed in een team kan werken en medewerkers kan aansturen.

 

Wat bieden we?

Wat we jou bieden is een dynamische en prettige werkomgeving. Je kan bij onze twee werkplekken in centrum Rotterdam aan de slag. De Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Toneel en dans, en de aanstelling is tenminste 1 jaar. We willen representatief zijn voor de diversiteit van Rotterdam, en werken toe naar teams waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Kan je gezien jouw achtergrond van bijdrage zijn? Solliciteer dan hier direct!