Stagiair(e) Marketing en Communicatie gezocht!

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die interesse en affiniteit heeft met kunst en cultuur. Een creatieve aanpakker die zelfstandig kan werken wanneer nodig en je bent handig met computers, social media en kan minimaal Microsoft Office gebruiken. Je vindt het leuk om 's avonds voorstellingen te bezoeken en kan van september 2022 t/m januari 2023 ons team komen versterken!

De competenties zijn richtlijnen. Heb je andere competenties die jou dé geschikte kandidaat maken? Laat je dan niet tegenhouden om je aan te melden. Overtuig ons waarom jij goed bij ons past en we gaan graag met je aan de slag om de volgende stappen te zetten in je ontwikkeling. We kijken uit naar je aanmelding!

Welke werkzaamheden kan je verwachten?
Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling bij voorkomende werkzaamheden én heb je je eigen werkzaamheden met je eigen verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan:

  • Het meedenken, uitvoeren en analyseren van voorstellingsacties
  • Ondersteunen bij het maken van digitale nieuwsbrieven en andere mailings
  • Het bedenken en uitvoeren van social media acties
  • Contact onderhouden met gezelschappen

Bekijk de vacature voor meer informatie, en wie weet, ben je vanaf september onderdeel van ons team!

Wat bieden we?
Je krijgt de kans om relevante werkervaring op te doen bij een grote organisatie binnen de cultuursector. We zijn een dynamische plek waar iedere dag iets anders gebeurt en waar je samenwerkt met makers, gezelschappen en andere creatievelingen. Wij bieden gelijke kansen voor iedereen en willen een open organisatie zijn waar mensen zich prettig en veilig voelen en waar je de mogelijkheid krijgt voor eigen inbreng.

Uiteraard heb je de mogelijkheid om voorstellingen te bezoeken en krijg je een mooie stagevergoeding! Ook bieden we je de mogelijkheid om indien nodig (deels) vanuit thuis te werken!

We wachten op jouw sollicitatie, en kijken ernaar uit om jou te leren kennen! Klik hier voor de volledige vacature