Start kaartverkoop seizoen 22-23

Met plezier presenteren wij een vers theaterseizoen, vol eigenzinnige voorstellingen en onverwachte ervaringen. Wij kijken er naar uit om je (opnieuw) te ontmoeten en samen nieuwe verhalen te zien, horen en ontdekken. De kaartverkoop van seizoen 22-23 is gestart.

De programmering van het nieuwe theaterseizoen staat sinds 15 juni op onze website. Je kunt door onze agenda scrollen maar je kunt ook een kijkje nemen in de online gids. Daarin nemen we je mee langs de voorstellingen, door middel van tips, verdiepende content en themalijnen. De programmering wordt het hele jaar door aangevuld met nieuwe voorstellingen, houdt daarom onze website, socials en nieuwsbrieven in de gaten.  

Bereikbaarheid kassa
De kassabalie is op locatie Schouwburg van maandag tot en met zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Op beide locaties opent de kassabalie ook vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen. Telefonisch is de kassa bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur via 010 - 41 18 110. Mailen kan naar kassa@theaterrotterdam.nl en mag altijd.