Samara Hersch zoekt jou! Open call It's Going To Get Dark

Internationaal geprezen theaterregisseur Samara Hersch ontwikkelt momenteel nieuw werk genaamd It's Going To Get Dark, dat jongeren (13-19 jaar oud) en 65+ers uit Rotterdam en Utrecht uitnodigt om elkaar (in het donker) te ontmoeten en gesprekken te voeren over verschillende vragen die voor beide generaties in het verschiet liggen, terwijl we gezamenlijk op weg zijn naar een onbekende toekomst.
Klik hier en lees meer over It's Going To Get Dark

Ben jij een tiener (tussen de 13 en 19 jaar) óf een 65-plusser en wil je meedoen aan een hedendaagse theatervoorstelling die in première gaat op Spring Festival, Utrecht in mei 2023? Voor dit nieuwe theaterproject zoekt ze nieuwsgierige tieners uit Rotterdam en Utrecht die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van andere tieners en 65-plussers om te luisteren, vragen te stellen en te leren van elkaars unieke levens en perspectieven.

Als je geïnteresseerd bent en beschikbaar bent (zie data hieronder) - vul dan het formulier in met je naam, leeftijd en een vraag die je hebt over verandering - persoonlijk, politiek of plantaardig... ✨

Data
Audities vinden online plaats in maart - met een interview met Samara en haar team.

Ontmoeting
Als je wordt geselecteerd, word je gevraagd om Samara te ontmoeten voor een interview van 2 uur in de periode van 11 t/m18 maart in Rotterdam of Utrecht.

Optredens: 18 t/m 20 mei
Let op: je treedt in deze periode in Utrecht op in 1, 2 of 3 optredens als onderdeel van Spring International Arts Festival.

Let op
Je hebt GEEN theaterervaring nodig om deel te nemen aan dit project. (Maar je hebt wel een open, respectvolle geest nodig en interesse in het luisteren naar en leren van andere generaties en geleefde ervaringen).

Taal
Voor dit project zijn zelfverzekerde Engelssprekenden nodig.

Betaling
Er is een vergoeding voor je betrokkenheid bij dit project en reiskosten worden vergoed.


It's Going To Get Dark
wordt mede mogelijk gemaakt door ACT: een Europees samenwerkingsproject rond ecologie, klimaatverandering en sociale transitie. In een tijdperk van klimaatafbraak, massale uitsterving en toenemende ongelijkheid, bundelen we onze krachten in een project over hoop, waarbij verbindingen tussen brede perspectieven en lokale initiatieven centraal staan.