Foto: Salih Kilic

Ruim €5.000 opgehaald voor Daniel den Hoed Fonds en hospice De Regenboog

Zondagavond 1 september organiseerden de medewerkers van Theater Rotterdam de benefietavond Fields of Gold, een avond met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Daniël den Hoed Fonds en hospice De Regenboog in Rotterdam. De avond was tegelijkertijd een eerbetoon aan twee Theater Rotterdam-collega’s die in het afgelopen jaar zijn overleden.


foto: Salih Kilic

Verspreid over het gebouw waren er vijftien goed bezochte muzikale optredens van bands van Theater Rotterdam-medewerkers in de meest uiteenlopende genres. Van snoeiharde rock tot intieme luisterliedjes, van ontspannende ligconcerten tot opzwepende dj’s.


foto: Salih Kilic

Daarnaast was er een loterij waarbij veel prijzen te winnen waren van collega-instellingen, restaurants en hotels waarmee Theater Rotterdam samenwerkt. Natuurlijk droeg ook het eten en drinken bij aan de opbrengst en op de zelfgebakken taarten werd tijdens de veiling driftig geboden. Uiteindelijk hebben alle inspanningen samen ruim €5500.- opgeleverd, een bedrag dat wordt verdeeld tussen het Daniël den Hoed Fonds en hospice De Regenboog.