Vijf redenen om te gaan - Wat me niet breekt (maakt mij niet noodzakelijk sterker)

In de jongerenvoorstelling Wat me niet breekt (maakt mij niet noodzakelijk sterker) voel je hoe het is om op te groeien als je ouders er níet voor je zijn. Hier lees je waarom je deze voorstelling niet mag missen.

  1. Na het grote succes van de voorstelling Bromance, duiken regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht opnieuw in de belevingswereld van de jongeren.

 

  1. Regisseur Timothy de Gilde won in het verleden al drie keer de Zilver Krekel, waarmee jaarlijks de beste jeugdtheaterproducties worden bekroond.

 

  1. De choreografie van de voorstelling is in handen van Dalton Jansen. Deze jonge, upcoming Rotterdammer is geen onbekende van ons. Zo maakte hij voor Productiehuis Theater Rotterdam al een aantal dansstukken, waaronder The Double en To the edge.

 

  1. Wat me niet breekt vertelt een verhaal dat nauwelijks wordt verteld en is daardoor dé survivalgids voor self-made jongeren die zich zonder ouder(s) door het leven slaan.

 

  1. Tegelijkertijd is het een verhaal over vallen en opstaan met herkenbare situaties voor iedereen, zelfs als je geen moeilijke jeugd hebt gehad.

Wat me niet breekt (maakt mij niet noodzakelijk sterker) is dinsdag 17 dec te zien in Theater Rotterdam, Locatie Witte de With. Klik hier voor meer info en tickets.