Jan van der Ploeg

Maatregelen Coronavirus - t/m 1 juni alle voorstellingen geannuleerd

De ministerraad heeft  besloten alle evenementen te annuleren tot en met 1 juni 2020. Dat heeft tot gevolg dat ook alle evenementen bij Theater Rotterdam, zowel in onze eigen theaters als op tournee, zijn geannuleerd. Dat is spijtig, maar het allerbelangrijkste is nu de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers, gezelschappen en ensembles.

Wat als je al kaartjes hebt?  

Op dit moment zijn we met alle partijen aan het werk om voor de afgelaste voorstellingen en concerten nieuwe data te vinden. Op een vergelijkbare manier zijn we in gesprek met partnerfestivals Motel Mozaïque, Circusstad Festival en Operadagen Rotterdam. Mocht dat niet lukken dan word je gecompenseerd door middel van een vervangende voorstelling, tegoedbon of restitutie. 

De komende tijd zal het beleid rondom de afgelaste voorstellingen verder vorm krijgen. Na 6 april informeren we jullie hier verder over. In samenwerking met het Ministerie van OCW wordt onderzocht of een tijdelijke noodwet rondom het restitutiebeleid de podiumsector helpt om voldoende tijd te krijgen alle logistieke aspecten in orde te maken. We nemen z.s.m. contact op en vragen daarbij om geduld en begrip. Blijf intussen gezond, en zorg goed voor jezelf en je naasten.

Voor overige vragen zijn we bereikbaar via de mail: Info@theaterrotterdam.nl

English

The Dutch Government decided to cancel all events until June 1st 2020. This has direct consequences for all the performances, events and concerts in our theaters: All events at Theater Rotterdam have been canceled until June 1st 2020. That is very unfortunate, but our biggest priority is the health of our visitors and also of our employees, groups and ensembles. 
 
When there is more clarity, we will inform you further about the status of the performance (s) and the tickets you have in your possession.

We will keep you informed through our website and social media