De deur weer op een kier

Theater Rotterdam gebruikt de zomermaanden om zich voor te bereiden op een najaar waarin theatermakers van Theater Rotterdam, de nieuwe generatie makers van Productiehuis TR en bezoekende gezelschappen weer de echte ontmoeting kunnen aangaan met jullie, ons publiek. We kunnen niet wachten tot het zover is om dit weer samen te delen.

Aan het einde van dit zo abrupt afgebroken seizoen testen we alvast hoe het straks weer kan zijn om met elkaar samen te komen. In juni en juli zetten we onze deur op een kier en met een aantal gezelschappen en samenwerkingspartners testen we de vrije ruimte en onderzoeken we de mogelijkheden. In samenwerking met o.a. Wunderbaum en Laura van Dolron organiseren we openbare repetities en presentaties voor een beperkt aantal bezoekers en daarnaast hebben we een maaltijd en bijeenkomst rondom Keti Koti. We zijn benieuwd naar deze eerste voorzichtige ontmoetingen.

Vanaf september start het nieuwe theaterseizoen met een uniek programma samengesteld door artistiek leider Alida Dors in samenwerking met onze programmeurs, vaste makers en andere gezelschappen, festivals en theatermakers. Kaartverkoop start in augustus.

Benieuwd hoe wij de afgelopen periode hebben ervaren?
Lees alle verhalen in online magazine: TR vanuit huis – het magazine.