Xaviera Altena

GEZOCHT: Jongeren

Wij zijn op zoek naar de acteurs, regisseurs, toneelschrijvers, theaterdocenten, productieleiders en vormgevers van de toekomst! Wil je Theater Rotterdam van binnenuit leren kennen? In real life interactie met anderen? Wil je met makers van Theater Rotterdam werken? Meld je dan nu aan voor het 12 weekenden (24 sep ’21 - feb ‘22) durende Talent Traject van Theater Rotterdam.

Voorstellingsbezoeken vormen de basis van het traject en maken je bekend met de programmering en producties van Theater Rotterdam. Je ziet niet alleen ontzettend veel voorstellingen, je staat ook ieder weekend op de speelvloer en spreekt met regisseurs, dramaturgen en acteurs over hun vak. Zij geven hun vakmanschap door en coachen jou in je ontwikkeling.

De auditie is op maandag 6 september en bestaat uit een theaterworkshop waarvoor je niets hoeft voor te bereiden. Een beetje lef en vooral veel plezier is het enige wat je nodig hebt om mee te doen. Naast het volgen van de workshop willen we graag met je in gesprek over je motivatie om mee te doen aan het traject.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de auditie op maandag 6 september door te mailen naar jong@theaterrotterdam.nl o.v.v. je naam, leeftijd en een korte motivatie. Heb je al eerder vragen? Mail deze dan ook naar jong@theaterrotterdam.nl.

  • Deelname aan de auditie is gratis. 
  • Als je wordt aangenomen betaal je €350,- voor alle masterclasses en voorstellingsbezoeken. Als deze kosten een belemmering zijn voor jouw deelname, neem dan contact met ons op.
  • Het Talent Traject vindt plaats op 12 vrijdagavonden en zaterdagen in de periode van september ’21 tot februari ‘22, met uitzondering van de vakanties in het onderwijs.

Is dit iets voor iemand die je kent? Laat het dan aan diegene weten!