Op zoek naar een creatieve stage?

We hebben weer plek voor een stagiair(e) Content & Vormgeving en Marketing & Communicatie voor de periode september 2021 t/m januari 2022.

Content & Vormgeving
Als Stagiair(e) Content & Vormgeving ondersteun je onze content strateeg bij het bedenken en maken van multimedia content voor diverse kanalen zoals social media, de mediawand, de website en nieuwsbrieven, waarbij de huisstijl van Theater Rotterdam leidend is. De focus van de stage ligt op grafisch vormgeven, maar je gaat daarnaast ook aan de slag met video en fotografie, waarbij je vaak achter de schermen werkt om mooi materiaal te schieten. De stagefunctie is veelzijdig en behoorlijk creatief!

Marketing&Communicatie
Als stagiair(e) op de Marketing & Communicatie afdeling binnen Theater Rotterdam ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden. De afdeling Marketing & Communicatie werkt dagelijks aan het verbinden van mensen aan Theater Rotterdam, is verantwoordelijk voor het vertellen van het verhaal van Theater Rotterdam en het promoten en communiceren van voorstellingen, eigen producties, concerten en festivals.

Kijk snel op werkenbij.theaterrotterdam.nl voor meer informatie en om online te solliciteren!