Meld je aan voor uitwisselingsproject Europefiction

Ben of ken jij iemand tussen de 16 - 25 jaar? Kijk je graag over grenzen heen, wil jij samen theater maken en ben je niet vies van op het podium staan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Theater Rotterdam en Junges Schauspielhaus Bochum werken voor de derde keer samen aan het uitwisselingsproject Europefiction. Tijdens dit project ga je samen met Europese jongeren aan de slag om toe te werken naar een performance. Dit doe je zeker niet alleen! Pleun Peters (Theatermaker Theater Rotterdam) en niemand minder dan Gil Gomes Leal (Gil de Grid, danser en bewegingskunstenaar) zullen je hierbij begeleiden.

Heb je er nu al zin in? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op maandagavond 8 maart door een mail te sturen naar jong@theaterrotterdam.nl o.v.v. je naam, leeftijd en korte motivatie.

Wegens de huidige situatie m.b.t. het Coronavirus kunnen we nu nog geen fysieke auditie organiseren en ziet het project er net iets anders uit dan voorgaande jaren. We gaan er nu van uit dat we na de voorjaarsvakantie starten met de repetities en in juni de performance presenteren. Maar zoals iedereen in deze tijd moeten we flexibel zijn en kijken wat er lukt.