Medewerkers Publieksservice gezocht

Ben jij onze nieuwe collega in het Publieksservice-team?
 
Ja, natuurlijk! Jij weet met jouw spark onze gasten vanaf binnenkomst te betoveren en bezorgt iedereen graag een warm welkom. Dankzij jouw eigen twist hebben de bezoekers al een glimlach nog voordat ze hun plekje gevonden hebben. 
 
In het team werk je samen aan een fijne ontvangst van ons publiek; van garderobe tot kaartcontrole, van het naar de zitplaatsen begeleiden tot een praatje na afloop onder het genot van een drankje dat je voor hen ingeschonken hebt. 
 
Je werkt minimaal twee diensten in de week die over het algemeen ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Soms werk je ook overdag en doordeweeks tijdens een evenement of festival.
 
Zie je het al helemaal voor je? Reageer dan op deze oproep door ons, Paresh en Nina, de floormanagers uit het team, je CV én een korte videoboodschap of motivatiebrief te sturen waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom je bij ons wilt komen werken.
 
Dit mag je mailen naar Nina.Arts@Theaterrotterdam.nl
Reageren kan t/m zondag 27 juni. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 1 en 8 juli. Als we jou kiezen start je per 1 september.
 
Join the crew! (And/or spread the word!)