Stagiairs gezocht!

Op zoek naar een creatieve stage? Solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures via werkenbij.theaterrotterdam.nl.

Development
Jij komt de afdeling ondersteunen op het gebied van development. Onder leiding van het hoofd Development & Events ga je samen met de senior fondsenwerver je werkzaamheden verrichten op het gebied van institutionele fondsenwerving en relatiebeheer fondsen. Hiermee draag je bij aan een duurzame derde inkomstenstroom waarmee Theater Rotterdam projecten kan ondersteunen op het gebied van programmering, productie, talentontwikkeling en educatie.

Events
Als collega op de Events afdeling heb je met alle afdelingen van Theater Rotterdam te maken. Je bent de spin in het web om in samenwerking met alle afdelingen een goed evenement neer te zetten. We zijn een gezellig team bestaande uit zes hardwerkende collega’s met een hands-on mentaliteit.

Content
Als Stagiair(e) Content & Vormgeving ondersteun je onze content strateeg bij het bedenken en maken van multimedia content voor diverse kanalen zoals social media, de mediawand, de website en nieuwsbrieven, waarbij de huisstijl van Theater Rotterdam leidend is. De focus van de stage ligt op grafisch vormgeven, maar je gaat daarnaast ook aan de slag met video en fotografie, waarbij je vaak achter de schermen werkt om mooi materiaal te schieten. De stagefunctie is veelzijdig en behoorlijk creatief!