Korting en passen

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen kun je kopen via deze website, aan de kassa op het Schouwburgplein of telefonisch (openingstijden). Via de website kun je zelf e-tickets uitprinten of kiezen dat wij de kaarten naar je toesturen. Voor het opsturen berekenen wij € 2,50 per bestelling. Kom je naar een voorstelling in de Grote Zaal, dan krijg je bij de meeste voorstellingen een consumptiebon voor een gratis koffie, thee, fris, huiswijn of pils. Onze bewaakte garderobe is gratis.

Onze kortingspassen

TR Pas

Als je vaker naar Theater Rotterdam gaat, levert de TR Pas (voorheen Schouwburgkaart) een aanzienlijk voordeel op. De TR Pas kost € 35,00 en deze is geldig voor één persoon gedurende een seizoen (doorgaans tussen 1 september en 30 juni). Je kunt tot drie mensen tegen het TR Pastarief meenemen. De TR Pas voor seizoen 1819 is hier te koop.

 

Onbeperkt Vlakke Vloerkaart

Voor een vast bedrag van €160,00 zit je een jaar lang bij alle voorstellingen in de Kleine Zaal, de Krijn Boon Studio én in onze zalen op locatie Witte de With. De Onbeperkt Vlakke Vloerkaart is verkrijgbaar aan de kassa in TR Schouwburg.

 

Speciale actie

In januari 2019 kun je kennismaken met de Onbeperkt Vlakke Vloerkaart voor slechts tien euro. Met deze kaart kan je de hele maand naar alle voorstellingen op de vlakke vloer! Bel de kassa (010-4118110) of kom langs om de kaart aan te schaffen. Voor jezelf, of voor in iemands schoen of onder de boom.

 

Dagkaart

Voor € 170,00 per jaar, kan je onbeperkt op een vaste dag naar Theater Rotterdam. Dagkaarten zijn te koop aan de kassa van TR Schouwburg.

 

Neem contact op met onze kassa voor aanschaf van één van onze kortingspassen. Dit kan via kassa@theaterrotterdam.nl of 010-411 8110

Andere kortingen

Korting voor scholieren, studenten en CJP-pashouders

Ben je jonger dan 18 jaar, heb je een CJP-pas of studeer je, dan kun je met grote korting naar reguliere voorstellingen bij Theater Rotterdam. Kaarten voor de voorstellingen kosten in bijna alle gevallen slechts € 10,00 (in de TR Schouwburg Grote zaal uitsluitend tweede en derde rang). Neem altijd een CJP-, Cultuurkaart, Collegekaart en geldig legitimatiebewijs mee naar de kassa.

Voor grote familievoorstellingen, festivals, concerten en verhuringen geldt de lage prijs niet. Voor voorstellingen waarbij eersterangs kaarten € 40,00 of hoger zijn, betaal je € 15,00.

 

Rotterdampas

Rotterdampas verstuurt elke eerste dag van de maand een mail met alle voorstellingen die je met 50% korting kunt bezoeken. Soms zijn er ook lastminuteacties. Bekijk alle acties op rotterdampas.nl/acties

 

Aanbiedingen via OV Miles

OVMiles is het gratis spaarprogramma van de RET. Iedereen kan zich aanmelden. Met gespaarde OVMiles kun je bij diverse Rotterdamse instellingen en bedrijven gebruik maken van leuke acties. Meld je aan en bekijk de acties op www.ovmiles.nl

 

Groepskorting

Groepen van vijftien personen en meer krijgen een korting. Neem contact op met de kassa (010-4118110).

 

Actiegebonden kortingen

Soms zijn er kortingsacties waarbij je extra voordelig aan kaartjes kunt komen. Deze actieprijzen gelden niet voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere kortingen.

 

Sirene Sale

Elke eerste maandag van de maand -vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12:00- bieden wij voor één voorstelling 100 kaarten aan met 50% korting. Zet de eerste maandag van de maand in je agenda!

Met de Sirene Sale won de Rotterdamse Schouwburg destijds de Gouden Struis: de prijs voor de beste theatermarketing(campagne) in Nederland. Nog steeds sluiten theaters en schouwburgen zich aan bij dit initiatief.

 

Lees hier alle voorwaarden van onze kortingspassen.