Tips van Renee

Over Renee
Renee werkt bij TR als senior medewerker programmering en ontfermt zich, als spin in het web en de draad tussen TR en de gezelschappen, over alle administratieve en productionele kanten van de programmering.

10 & 11 november 2023
Piano Works Debussy
Voetvolk / Lisbeth Gruwez

Na het zien van Into the Open van Voetvolk, waar het volledig draaide om de energie van hardrock en waar dans overvloeide in een concert, ben ik benieuwd naar deze nieuwe voorstelling van Lisbeth Gruwez. In Piano Works Debussy zal Lisbeth zelf op het podium te zien zijn in een prachtig duet tussen hedendaags dans en klassieke muziek.


15 december 2023
High
Danstheater Aya

High on life! In extase raken! Zin om dat te gaan voelen tijdens het zien van deze voorstelling. Mijzelf over te geven aan alle downs en ups en mij mee te laten voeren in de dans van Anne Suurendonk, die een mooie combinatie van modern, hiphop en jazz is. Ik verwacht dat iedereen na het zien van deze voorstelling wil dansen en dat gaan we dan ook doen na afloop in de foyer.


11 februari 2024
The Neverending Story 
Het Filiaal

Als enorme liefhebber van familievoorstellingen kijk ik uit naar The Neverending Story. Wie kent het oneindige verhaal niet en ik ben blij dat dit verhaal nog steeds veel gelezen wordt. Het Filiaal weet vaak een prachtige sfeer te schetsen met zijn poppen en maskers. En bij deze voorstelling met live muziek van Slagwerk Den Haag. Na het boek en de film nu benieuwd naar de voorstelling!

 

 • The Neverending Story (8+)

  Het Filiaal
  zo 11 feb

  Basje Boeckx heeft een rijke fantasie. Daarom wordt ze weleens gepest. Ze steelt het boek ‘Het oneindige Verhaal’ en verstopt zich op een zolder. Daar leest ze over de avonturen van de jonge held Atréjoe, die het rijk Fantásië moet redden van het oprukkende ‘Niets’. 

 • High | 12+

  Danstheater Aya
  vr 15 dec

  High gaat over high on life! Een dansvoorstelling van huischoreograaf Anne Suurendonk over extreme levenslust, hard willen gaan en het verlangen om diepe gevoelens aan te gaan.

 • Piano Works Debussy

  Lisbeth Gruwez & Claire Chevallier / Voetvolk (BE)
  vr 10 nov
  en
  za 11 nov

  “Muziek is de ruimte tussen de noten”, zei Claude Debussy, de rebel onder de vormvaste componisten.

 • Piano works Debussy

  Lisbeth Gruwez
  wo 17 feb
  en
  do 18 feb

  English

  Piano Works Debussy is een duet tussen danseres Lisbeth Gruwez en pianiste Claire Chevallier. Samen zoeken ze de ruimte tussen de noten in de composities van Debussy, rebel en uitdager onder de vormvaste componisten.