Tips van Naomi

Over Naomi
Naomi bezocht sinds jongs af aan Theater Rotterdam. Nu werk zij hier als freelancer bij de afdeling Educatie waar zij meewerkt aan verschillende projecten. Naomi is maker van Europefiction, presenteert en geeft les.

19 september - 19 november 2023
This Is Not A Dance 
Nastaran Razawi Khorasani / Theater Rotterdam

De omschrijving van This Is Not A Dance doet denken aan de nare realiteit van censuur en onderdrukking. Een actualiteit als deze om weten te zetten in kunst, vind ik altijd heel bijzonder. Nastaran Razawi Khorasani weet dit te doen. Ik denk dat het bezoeken van een voorstelling als deze je horizon kan verbreden. Ik ben erg benieuwd. 

 

29 oktober 2023 - 12 mei 2024
TR Citizens

Theater Rotterdam 

TR Citizens neemt je elke editie weer mee in het levensverhaal van een Rotterdammer. Het laat je beseffen hoeveel mensen met mooie verhalen er zijn. Elk verhaal raakt of verrast op verschillende manieren. Daarnaast is het gezellig om samen in TR25 Schouwburg te eten en te drinken. Het liefst ben ik er elke editie van TR Citizens weer bij! 


29 november 2023 - 10 februari 2024

Closed Eyes 

Theater Rotterdam: Alida Dors

De voorstelling van Alida Dors nodigt uit om te dromen en een hoopvolle visie voor de toekomst te verbeelden. Naast dat ik vind dat Alida in haar werk mooie beelden weet neer te zetten, vind ik dat ze je vaak laat nadenken. Ik voel een stukje erkenning in haar werk. Deze voorstelling wil ik dan ook absoluut niet missen.