Kom werken in de podiumtechniek

Word jij onze nieuwe collega? Bij Theater Rotterdam hebben we ruimte voor meerdere technici, op verschillende niveaus. Scroll naar beneden om de vacatures te zien.

Breng jij magie in de theaterzaal?

Als technicus bij Theater Rotterdam beïnvloedt je de ervaring van de bezoekers. Je werkt met je hoofd, je handen en je hart om mensen een onvergetelijke beleving te bieden. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland (en soms daarbuiten). Geen dag is hetzelfde. Bij ons krijg je de kans om met licht, geluid, video en decor de voorstellingen tot leven te brengen. Om creatief, technisch en organisatorisch uitgedaagd te worden. En om binnen een lerende omgeving te investeren in jezelf.  

Samen één team

De technici van Theater Rotterdam vormen samen een hecht team van professionals, van jonge talenten tot oudgedienden met bakken ervaring. Binnen het team zijn er verschillende specialismen waarin je als technicus kunt uitblinken, maar Theater Rotterdam verwacht ook dat je allround inzetbaar bent. Hoewel we zelfstandigheid belangrijk vinden, weten we dat je alleen samen tot grootse prestaties komt. We moedigen aan dat je elkaar inspireert en verder helpt. Crew mentality noemen we dat! 

Altijd in ontwikkeling

Net als Rotterdam zijn wij altijd in beweging. We leiden elkaar op en waar nodig bieden we externe leertrajecten en cursussen aan. Je krijgt niet alleen de kans om te investeren in jezelf maar ook in de apparatuur die je gebruikt. Daarmee werk je met de nieuwste en meest vooraanstaande materialen. Theater Rotterdam is een vernieuwende en vooruitstrevende organisatie. Wij vieren diversiteit en brengen verschillende stemmen, perspectieven, theatervormen en talen samen. Omdat wij geloven in een nieuw wij. 

Interesse?

Bij Theater Rotterdam hebben we ruimte voor meerdere technici, op verschillende niveaus. Bekijk de openstaande vacatures of neem direct contact op met Sebas van Haperen via 010-4044111. 

Vacatures