#10voor10 #ikbendoorjou #uitdelockdown

Uit de lockdown
Toegegeven, er is veel aan de hand in de wereld. Van pandemie naar storm naar oorlog, het is bijna niet meer bij te houden. Wij waren uitbundig blij dat we eindelijk weer open mogen zonder coronabeperkingen, maar de ontwikkelingen van de laatste dagen doen het sentiment veranderen naar dankbaarheid. We kunnen open, we mogen open, en we blijven zolang het mag en kan voorstellingen tonen waarin we reflecteren op de wereld om ons heen. Niet ondanks wat er allemaal gebeurt, maar juist vanwege wat er allemaal gebeurt. Omdat we geloven in de kracht van theater.

10voor10
Daarom nodigen we je van harte uit om de komende tien dagen groot in te slaan. Wij hebben een lange lijst van voorstellingen geselecteerd waar we van achter ons mondkapje lang naar uit hebben gekeken, en om met je te vieren dat we weer mogen zijn al die voorstellingen tien dagen lang voor een tientje te boeken. Kom dit weekend al naar Beren of Cliënt e. Busken, of kies een van de tientallen andere voorstellingen. Vandaag op dag 1 gaan we om 14:00 uur van start. Op dag 10; zondag 6 maart om 14:00 is de actie weer voorbij.

* Deze actie geldt van vrijdag 25 februari 14.00uur tot zondag 6 maart 14.00 uur. Daarna hanteren we weer onze standaard ticketprijzen. Let op: jongeren t/m 30 jaar mogen (bijna) altijd voor 10 euro naar Theater Rotterdam. 

Alles voor een tientje

Alle onderstaande voorstellingen koop je 10 dagen lang voor 10 euro.

Let op, er zijn twee pagina's met voorstellingen. Onderaan de eerste lijst kun je doorklikken naar pagina twee.