foto Moon Saris

Kunst | 5+

ONDER HET BURO / TESSA EN OLIVIER
zo 7 jan 15:00 - 15:45
Een absurde, abstracte, artistieke familievoorstelling voor kinderen en hun ouders
  • 7 jan
    15:00 - 15:45
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Wat fijn dat jullie allemaal komen kijken naar Kunst. Ga lekker op het puntje van je stoel zitten, want straks is het grote moment! Dan komen twee zeer belangrijke, intelligente, knappe kunstkenners het grote kunstwerk van dé kunstenaar onthullen. 

Tessa en Olivier beantwoorden al je vragen over kunst. Zij weten er namelijk alles van. Tessa en Olivier zijn kunst. Of nee, Tessa en Olivier spelen kunst. Of nee, Tessa en Olivier vinden er wat van en maken er ondertussen een zootje van. Ze vinden het mooi. Of mooi? Nee. Ze vinden het kunst, dus is het vanaf nu kunst. Kunst is een voorstelling voor de hele familie. Een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarmee we laten voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken.

Uit de pers
“De voorstelling zat goed in elkaar, het decor en de kostuums waren prikkelend. Goede voorstelling om op een leuke manier iets te leren en die ook voor volwassenen leuk is om naar te kijken. Het is een uitdagende voorstelling voor kinderen en dat vind ik goed. Ze hoeven niet meteen alles te begrijpen. Het zet aan tot meer leren over kunst.” (Diede Blok, Zwolse Theaters)

Team

concept en spel Tessa Friedrich en Olivier van Klaarbergen regie Dwayne Toemere en Yannick Greweldinger muziek Maarten Bokslag en Tom Nestelaar vormgeving Hanne Pierrot vormgeving kunstobject en tuin Studio Maky