Je bezoek aan Theater Rotterdam

Je bent van harte welkom bij Theater Rotterdam, TR25 Schouwburg en TR8 William Boothlaan. Op deze pagina vind je meer informatie over je bezoek.

Wij zijn een open en inclusief theater, een veilige plek waar je mag zijn wie je bent en rekening houdt met een ander. Wees lief voor elkaar. Agressie, hinderlijk gedrag, ongewenste intimiteiten, beledigende en/of discriminerende uitlatingen, in welke vorm dan ook, worden absoluut niet getolereerd.

Wij kijken uit naar je komst en wensen je een fijne voorstelling toe.

 

Onze twee locaties bevinden zich in het centrum van Rotterdam en zijn daarom goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets, de auto, en te voet. Lees hier meer over de bereikbaarheid van Theater Rotterdam.

Service voor rolstoelgebruikers
TR25 Schouwburg heeft in alle zalen plaatsen voor rolstoelgebruikers. Bel met de kassa om deze speciale rolstoelplaatsen te reserveren. Op de avond zelf begeleiden we je via de lift naar je plaats en helpen we waar nodig. Bij TR8 William Boothlaan is de zaal te bereiken via een traplift.

Service voor slechthorenden
Bij de garderobe in de hal van TR25 Schouwburg hebben we geluidsversterking. Deze ontvanger mag je kosteloos lenen en kan aangesloten worden op elk hoortoestel met een luisterspoel. Wanneer je geen hoortoestel hebt krijg je een ontvanger met een koptelefoon. Na afloop geef je het apparaat weer terug bij de garderobe. Bij TR8 William Boothlaan is geen ringleiding beschikbaar.

Andere servicevragen
Neem gerust contact op met onze kassamedewerkers, wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 010-41 18 110 van ma tot za van 14:00 tot 17:00.

 

Eten en Drinken

 

Dit kan bij Café Restaurant Floor, in TR25 Schouwburg. Meer informatie en/of reserveren kan via de website, of bekijk alle restaurants in de buurt van de Schouwburg.

In de buurt van TR8 William Boothlaan zijn ook vele eettentjes en restaurants te vinden.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen

 

 

Ook handig