Bereikbaarheid

Route

Bepaal via de plattegrond van Google maps of 9292.nl je route en reistijd naar TR25 Schouwburg of TR8 William Boothlaan. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto, en te voet.

Let op drukte in de stad. In verband met drukke (weg)werkzaamheden in het centrum van Rotterdam raden we je aan om met name op de vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag op tijd te vertrekken.

Openbaar vervoer

Onze twee locaties bevinden zich op loopafstand van Rotterdam Centraal Station. Vanaf daar loop je in 5-10 minuten naar TR25 Schouwburg (Schouwburgplein 25) en in 15-20 minuten naar TR8 William Boothlaan (William Boothlaan 8). Vanaf metrostation Beurs loop je in 5 minuten naar TR 8 William Boothlaan.

Parkeren bij TR25 Schouwburg

Je kunt je auto parkeren in parkeergarage Schouwburgplein. Je rijdt er via twee ingangen in:
- er is een ingang aan het Schouwburgplein (voor de schouwburg)
- of rijd via 'parkeercluster Rotterdam Centraal' (ingang via de Weenatunnel voor Centraal Station).

Gebruikers van een navigatiesysteem adviseren we om Mauritsstraat 1 of Schouwburgplein 25 als bestemming in te voeren. De navigatie brengt je naar de ingang van parkeergarage Schouwburgplein.
Meer informatie over parkeren onder Schouwburgplein Rotterdam en online een parkeerplek reserveren vind je hier.


Parkeren voor technici, artiesten en gezelschappen

In de Mauritsstraat is parkeerruimte gereserveerd voor decorwagens. Medewerkers van het gezelschap die met een personenauto of -bus komen kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het Schouwburgplein (doorrijdhoogte max. 2,00 m). Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Ook hier geldt via parkereninrotterdam.nl een korting op het parkeertarief.

Parkeren bij TR8 William Boothlaan

TR8 William Boothlaan (voomalig Zaal Ro Theater) ligt in het centrum van Rotterdam. Via de plattegrond van Google Maps of 9292.nl kunt u uw route bepalen.

Als je je auto parkeert in de Witte de Withstraat of aan de William Boothlaan, houd er dan rekening mee dat je alleen met 06-parkeren, pin of creditcard kunt betalen. Je kunt ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage West Blaak (2 minuten lopen). 

Services

Service voor rolstoelgebruikers

TR25 Schouwburg heeft in alle zalen plaatsen voor rolstoelgebruikers. Bel met de kassa om deze speciale rolstoelplaatsen te reserveren. Op de avond zelf begeleiden we je via de lift naar je plaats en helpen we waar nodig. Bij locatie TR8 William Boothlaan is de zaal te bereiken via een traplift.

Service voor slechthorenden

Bij de garderobe in de hal van TR25 Schouwburg hebben we geluidsversterking. Deze ontvanger mag je kosteloos lenen en kan aangesloten worden op elk hoortoestel met een luisterspoel. Wanneer je geen gehoortoestel hebt krijg je een ontvanger met een koptelefoon. Na afloop geef je het apparaat weer terug bij de informatiebalie. Bij TR8 William Boothlaan is geen ringleiding beschikbaar.


Andere servicevragen

Neem gerust contact op met onze kassamedewerkers, wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 010-4118110 van ma tot za van 14:00 tot 17:00.

Adressen

TR25 Schouwburg
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam


TR8 William Boothlaan
William Boothlaan 8
3012 VJ Rotterdam