EP Release: ERUPTION

YAV
vr 5 apr 20:15 - 22:30
  • 5 apr
    20:15 - 22:30
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

YAV brengt op vrijdag 5 april zijn debuut EP ERUPTION uit. Een bijzonder moment waar we voor het allereerst live van zijn muziek kunnen genieten tijdens de performance. Daarnaast is er een aftertalk met YAV onder leiding van programmeur Sheree Lenting.

ERUPTION barst van herkenbare emoties die vrijkomen op het pad van zelfreflectie. Binnenin dit werk, gaat YAV op een ontdekkingsreis waar hij zijn eigenheid omarmt en kracht put uit openhartig, vocale,  expressie. Op deze reis bewandeld hij het ruwe pad van heartbreak wat later de katalysator is voor een groter gesprek met het hogere en zichzelf.  Naast het bevragen van het ego, benadrukt ERUPTION ook de onschatbare waarde van kwetsbaarheid als instrument voor groei. Hierdoor wordt je meegesleurd in een emotionele achtbaan. ERUPTION is een reflectie over de gelaagdheid van het leven met het besef dat imperfectie de uiteindelijke ware schoonheid bevat. Het is een uitnodiging om jezelf te verliezen in een muzikale verhaal ongeacht je levensweg.

ENG

ERUPTION is a burst of recognizable emotions that emerge on the path of self-reflection. Within this work, YAV embarks on a journey of discovery where he embraces his individuality and draws strength from candid, vocal expression. On this journey, he traverses the rough path of heartbreak, which later becomes the catalyst for a deeper conversation with the divine and with himself. In addition to questioning the ego, ERUPTION also emphasizes the immeasurable value of vulnerability as an instrument for growth. This adventure immerses you in an emotional rollercoaster. ERUPTION is a reflection on the complexity of life, with the realization that imperfection holds the ultimate true beauty. It is an invitation to lose yourself in a musical story regardless of your life's path.

Luister hieronder naar de EP: ERUPTION van YAV

Programma

  • Release performance EP: ERUPTION
  • Nagesprek o.l.v. programmeur Sheree Lenting
  • DJ set DJ Nawa Sira

 

Pay what you want

Voor dit programma hanteren we ons Pay what you want principe. Je kunt een ticket bestellen voor €5, €7,50 of €10.

TRipp [space] / Productiehuis Theater Rotterdam

YAV maakte ook onderdeel uit van de TRipp [space] waarin hij onderzocht hoe hij zijn EP kon vertalen naar een live performance. Klik hier om meer over zijn onderzoek te zien en te lezen.

Credits EP cover art

Concept & art direction YAV
Creative direction Passian & YAV
Photography Passian & YAV
Styling YAV
Graphic design Aya Zahra