Extra voorstelling Het beste van Stille Heldinnen Disco op 11 maart

Wegens succes is er een extra voorstelling van Het beste van Stille Heldinnen Disco! Niet alleen 10 maart, maar ook 11 maart staan vrouwen met verbindende, hartverwarmende en unieke verhalen in de spotlight. 

“Women Connected, hét community arts netwerk voor vrouwen, vormt een hoogtepunt in de jarenlange samenwerking tussen het Rotterdams Wijktheater en Theater Rotterdam", aldus Walther van den Heuvel, hoofdprogrammeur van Theater Rotterdam. 

Het beste van Stille Heldinnen Disco

Women Connected viert dit jaar haar 5-jarig jubileum. Met de voorstelling Het beste van Stille Heldinnen Disco betreden vrouwen, onze stille heldinnen, het podium. Met persoonlijke, dappere en verbindende verhalen weten de vrouwen het publiek keer op keer te raken. Zing, lach, huil en dans met de dames mee. 

Naast de twee voorstellingen in de grote zaal van Theater Rotterdam Schouwburg, is er op 23 maart ook een vertoning van de documentaire 1000 Stille Heldinnen. Toegang is gratis. Wees verzekerd van een plekje en meld je tijdig aan. Aanmelden kan via info@womenconnected.nl

Stille Heldinnen Zingen

Hello Europe! Niet alleen in Ahoy, maar ook in Theater Rotterdam kan er gezongen worden. Op 3 juni zullen de vrouwen uit onze internationale samenleving, onder begeleiding van speciaal gecomponeerde muziek, zingen tijdens ons eigen songfestival. 

Eerdere editities

Eerdere edities van Stille Heldinnen Disco vonden al plaats in Theater Rotterdam.

 “Ik verliet mijn vaderland, Syrië, vanwege de oorlog. Op zoek naar veiligheid voor mijn kinderen. Ik vind het heel interessant om deel te nemen aan dit project, zo kan ik mijn Nederlands oefenen en kom ik in contact met andere vrouwen. Het is altijd enorm gezellig en dat verzacht het leed van ons vertrek uit Syrië. Als kind speelde ik in twee theatervoorstellingen, maar dat ik nu in de grote zaal van Theater Rotterdam mag staan, maakt me echt opgewonden. Ik hoop dat mijn kinderen komen kijken, maar dat er ook Nederlandse mensen komen om te zien wat de nieuwe bewoners van de stad beweegt.” -  Fahae, deelnemer Stille Heldinnen Disco

Ga naar de voorstellingspagina van Het beste van Stille Heldinnen Disco voor meer informatie en tickets.