foto Salih Kılıç

DANSLOKAAL 11

Conny Janssen Danst / Rutkay Özpinar / Marta & Kim / Patricia van Deutekom
za 25 nov en zo 26 nov
Nieuw werk van choreografietalenten

Danslokaal is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij jonge makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Artistiek leider Conny Janssen selecteert steeds samen met Dansateliers en Korzo een verscheidenheid aan talent. In Danslokaal 11 zijn dat Rutkay Özpinar (Korzo), Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst). Zij krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur.

Danslokaal 11 gaat landelijk in première tijdens festival de Nederlandse Dansdagen. De voorstelling is daarna te zien bij Huis Conny Janssen Danst in Rotterdam en gaat dan op tournee langs de theaters. Het trouwe publiek van Conny Janssen Danst krijgt zo de kans kennis te maken met het werk van deze aanstormende choreografen, die zo hun producties landelijk onder de aandacht kunnen brengen.

Team

Choreografie Rutkay Özpinar (Korzo), Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst)
Dans Mia Bourhis (stage), Davide Caracciolo (stage), Tommy Heeffer (stage), Pommelien Van Hees, Kenji van Nieuwenhuizen (stage), Enorah Schwaar (stage), Mattia Trematerra, Hinako Yukimoto (stage), e.a.
Coaching Conny Janssen, Lisa Reinheimer (Dansateliers), Korzo 
Repetitor Yanaika Holle