foto Illias Teirlinck

ALLES is niet perfect | 9+

hetpaleis / Mokhallad Rasem
zo 21 jan 15:00 - 16:10
De waarde van fouten maken
  • 21 jan
    15:00 - 16:10
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Het is een uiteenlopend gezelschap. Een jonge circusartiest die meesterlijk kan jongleren, maar vragen heeft over het leven. Een actrice die theaterprijzen won en al veel van het leven heeft gezien.

Een speler met een baard en een grote verbeelding. Een klein meisje met een nog grotere verbeelding. Een ander meisje dat prachtig danst. Ze hebben het over de fouten die ze maken. En over zoveel andere dingen. Ze zetten de deur open naar een poëtische wereld. Daarin is het belangrijk om te weten dat fouten niet verboden zijn, maar gemaakt mogen worden. Van fouten kun je leren. Door dingen fout te doen kun je zelfs nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Mokhallad Rasem
Mokhallad Rasem groeide op in Bagdad. Sinds 2005 woont hij in België. Hij was jarenlang huisartiest bij het Toneelhuis. Bij hetpaleis werkt hij samen met jongeren en kinderen. ALLES is niet perfect is de eerste voorstelling die Rasem bij hetpaleis maakt voor de grote zaal.

Team

regie en scenografie Mokhallad Rasem van en met Mokhallad Rasem, Jes Rottiers, Zoë Van den Hulle, Jason Van Lith en Katelijne Verbeke dramaturgie Koen Haagdorens