Een feest om te janken (4+)

House of Nouws
zo 27 dec 11:00 en 13:00
Vol verwachting en verlanglijst-verlangens

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken.

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog hinderlijk te groeien.

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun volwassenen onder in een lenig avontuur vol verwachting. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles.

House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen.

Team

Regie Sanne Nouws
Spel Erwin Dörr en Nina Fokker
Vormgeving Liesje Knobel en Sanne Lips
Muziek Wilko Sterke
Lichtontwerp Wilfred Loopstra
Publiciteitsbeeld Simon Wald Lasowksi  

Een feest om te janken is een productie van House of Nouws in samenwerking met De Verkadefabriek en STIP theaterproducties.