Snackbar | 12+

De Toneelmakerij
do 10 mrt 20:15 - 21:15
Over de moed om op te komen voor jezelf en voor een ander
  • 10 mrt
    20:15 - 21:15
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal

Snackbar gaat over een urgent onderwerp dat alle jongeren raakt: grensoverschrijdend gedrag. Of je nu slachtoffer of dader bent, of alleen maar toekijkt, de gevolgen zijn vaak ingrijpend. Wat zou jij doen?

Elke middelbare scholier heeft het weleens meegemaakt: er worden grenzen overschreden waar iemand de dupe van wordt. Wat doe je dan? Wanneer sta je op – voor jezelf of voor een ander? Snackbar moedigt jongeren aan om hun eigen grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren. En dat is helemaal niet zo makkelijk. 

Regisseur Timothy de Gilde weet als geen ander beladen onderwerpen bespreekbaar te maken voor jongeren. Snackbar is een voorstelling over loyaliteit, schaamte en de moed die ervoor nodig is om de confrontatie aan te gaan. Een pleidooi voor opstaan en het doorbreken van de stilte.

Onderdeel van:
Met de hele familie

Team

tekst Magne van den Berg regie Timothy de Gilde dramaturgie Paulien Geerlings scenografie Julian Maiwald kostuums Timothy de Gilde lichtontwerp Gé Wegman muziekontwerp Wessel Schrik spel Yamill Yones, Michiel Nooter, Roos Bottinga en Manouk Pluis

Met dank aan Khadija El Kharraz Alami, Theater De Krakeling, STIP Theaterproducties