© Benning & Gladkova

Ravi de Robot | 5+

Theater Sonnevanck / Silbersee
zo 23 okt 15:00 - 16:00
Wat als je beste vriend een robot is?
  • 23 okt
    15:00 - 16:00
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal
    Geweest

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie bestuurt.

Onderdeel van:
Met de hele familie

Team

Tekst & regie Daniël van Klaveren Compositie muziek Jonathan Bonny Muzikale leiding Romain Bischoff Spel, zang & muziek Yung-Tuan Ku, Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Georgi Sztojanov en Ravi Decor & kostuums Morgana Machado Marques Ontwerp & bouw robot Edwin Dertien Geluidsontwerp Maurits Thiel Techniek Tom de Haas en Christian Toonk Een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee, in samenwerking met de Universiteit Twente.