Zijn we ten dode opgeschreven?

URLAND en Wunderbaum onderzoeken het einde der tijden en de klimaatcrisis

Kunnen we nog ergens een happy end vandaan toveren? Dat is maar de vraag. TR's favoriete makerscollectieven Wunderbaum en URLAND duiken in de dreigende toekomst die op ons afkomt. Wunderbaum maakt een nieuwe versie van het klimaatconferentietheater dat ze op de kop af tien jaar geleden al maakte onder de noemer BLA BLA BLA... ACT NOW!. Tien jaren met Parijsakkoorden, Greta Thunbergs, vliegschaamte, energietoeslagen en Green Deals verder maakt Wunderbaum opnieuw de balans op in BLA BLA BLA ACT NOW 2.0. Wederom met een grote cast aan vrijwillige conferentiebezoekers, en met jou als publiek.

Bij URLAND daarentegen zijn we de act now-periode al voorbij en zijn we midden in de eindtijd terechtgekomen. Armageddon, the reaping, de apocalyps, het einde is nu toch echt nabij. In De Eindtijd Revue probeert URLAND een antwoord te vinden op de vraag: 'Hoe bereiden we ons voor op het einde?' - Onder het motto 'Wanhoop doet leven' voert URLAND een bonte verzameling performers ten tonele die een inkijkje in hun voorbereiding geven in een revue.  De voorstelling begint om 20:00 uur. En de eindtijd? Die is nog niet bekend.

Maar hoe klimaatneutraal ben jij eigenlijk? Is jouw ecologische voetafdruk groot genoeg om de apocalyps te bespoedigen of compenseer jij in je eentje de hele CO2-uitstoot van Theater Rotterdam?

In de test die wij ontwikkeld hebben samen met Matijs van Wunderbaum en Ludwig van URLAND kom je erachter of jij beloond of beboet moet worden voor jouw invloed op onze planeet.  En dat heeft natuurlijk rechtstreeks gevolgen voor de prijs die je betaalt voor jouw voorstellingsticket! 

Doe nu de test en voel jouw gedrag meteen in je portemonnee!

NAAR DE TEST

 

 

 

Events in dit thema