Onze makers

Van doorgewinterde regisseurs tot jonge collectieven. Sommige zijn geëngageerd, anderen zijn uitvinders. Er is klassiek theater, performance en dans. Tekstueel theater en lichamelijk theater. Namens Theater Rotterdam onderzoekt deze groep nieuwe realiteiten, bevraagt het onze werkelijkheden en conventies en biedt het alternatieven op ons samenleven. Ze gaan kruisbestuivingen aan en maken solovoorstellingen. Samen zetten ze de bezoeker aan en brengen ze het publiek in beweging. Klik hieronder om meer te lezen, of kom langs om kennis te maken met ons makersensemble. Met trots presenteren wij: de makers van Theater Rotterdam.

Makers

Onze makers staan voor kwaliteit, diversiteit en vernieuwing van TR. Hun voorstellingen bewegen zich tussen theater, mime, dans en performance en worden getoond in de grote zaal, op de vlakke vloer en op locatie.

Co producties

Productiehuis Theater Rotterdam

Ontmoet onze Productiehuis makers

Productiehuis TR is incompleet zonder makers. In de huidige kunstenplanperiode houden we ons actief bezig met actuele thema's zoals dekolonisatie, radicalisering, community building, nieuwe rituelen en activisme. We richten ons bovendien op de podiumkunsten in de breedste zin van het woord. Dat maakt dat we onderzoeken, produceren en innoveren met een breed palet aan makers.

Met wie we gemaakt hebben

We hebben al veel mooie producties mogen maken met geweldige makers. Kijk per seizoen terug wat we met wie hebben mogen maken.