Tyler Chan

Ballpark

Ben jij een aanstormende jonge content creator, performer, schrijver, filter-ontwerper, kunstenaar,  blogger, vlogger, filosoof, illustrator, presentator of simpelweg een liefhebber van bijv. festivals? Heb jij goede editskills of loop je over van ideeën? Ben je een echte streaming en content Khaleesi of ken je anderen waarmee je altijd al een creator platform hebt willen vormen? Dan zoeken we jou voor ons nieuwste avontuur: BALLPARK. 

Wij zijn Theater Rotterdam. Kom jij mee bemoeien?

TR zoekt creatives
Voor het doorontwikkelen van onze eigen creator community voor jonge en aanstormende creatives uit heel Rotterdam, met invloed én een stem op wat er in ons huis gebeurt, is TR op zoek naar creators die in de startblokken staan om aan vier - nu al legendarische - bijeenkomsten deel te nemen. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en lijkt dit je interessant? Wacht dan niet langer om jezelf aan te melden.

In de 4 meet-ups van Ballpark gaan we samen bedenken hoe we in theaterseizoen 23- 24 (september ’23 t/m juli ’24) met een groep young creatives onze stem kunnen laten horen in en rondom Theater Rotterdam. Jouw ongezouten mening helpt ons om standaard jonge mensen mee te laten denken in wat we maken, produceren en vertellen.

Samen schetsen we plannen voor aankomend seizoen, gaan samen eten, awareness creëren, content maken, nieuwe dingen ontdekken en nog meer plannen smeden. Het canvas is Rotterdam, en wie weet heel snel de rest van Nederland – én de wereld.  Wat krijg je er voor terug? Een kleine onkostenvergoeding, het leren kennen van leuke mensen en eten! Lijkt ons wel zo eerlijk. 

Geen theaterervaring. No problem! Zolang jij het leuk vindt om bezig te zijn met cultuur: van het kijken naar films tot het bezoeken van festivals en musea. Ben jij een young profesionals in cultuur? Ook jij bent dan welkom.

Ballpark is dit jaar van start gegaan. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle projecten voor jong talent.