foto Amanda Harput

Ballpark

Play by your own rules, shape your story at Ballpark 

 

Ballpark is hét nieuwe jongerenplatform van Theater Rotterdam. De deelnemers van Ballpark zullen programma's ontwikkelen, verhalen delen en kunst maken op hun eigen manier. Ze maken vanuit hun eigen interesse binnen een groot en divers theaterhuis. Ballpark is een traject voor en door jongeren, ondersteund door (de medewerkers van) Theater Rotterdam. 

Wil je samenwerken of meer weten?

stuur ons een mailtje

 

Meet the Ballparkers

foto Amanda Harput
Bram Roelofs
Dit is Bram Roelofs (hij/hem). Hij is 22 jaar en zijn fascinatie voor theater zat er al vroeg in. Na een paar jaar dimde de spotlight, maar de liefde voor theater bleef. Hij heeft vorig jaar zijn studie Media, Kunst, Design en Architectuur afgerond en nu wil hij meer praktijkervaring opdoen. Hij probeert graag dingen om mogelijke nieuwe interesses te ontdekken en daarvoor is hij bij Ballpark aan het juiste adres!
foto Amanda Harput
Ciska Meister
Ciska (die/diens, zij/haar) is 26 jaar, kunstenaar en filmmaker, met een focus op documentair en essayistisch videowerk. Vaak onderzoekt die in diens werk paradoxen en thematische kruispunten, zoals die waar queerness en academisch onderzoek elkaar kruisen.
foto Amanda Harput
Ifi Liu
Ifi (zij/haar), 19 jaar, is een nieuwsgierig en leergierig, enthousiast, creatief iemand die vol zit met ideeën die ze wilt delen. Over vijf jaar ziet ze haarzelf als kunstenares reizend over de wereld. Haar dagelijks leven bestaat uit school, ideeën bedenken, tekenen, naar activiteiten van jeugdorganisaties gaan, vrienden en nog veel meer.
foto Amanda Harput
Layla van den Broek
Layla (zij/haar) is 23 jaar en heeft een sterke wil te (her)ontdekken, te beleven en te delen. Met een grote interesse in persoonlijke ervaringen en gemeenschappelijke verhalen, richt zij zich in brede zin op het maken van programma’s en evenementen gericht op podium- en beeldende kunst.
foto Amanda Harput
Noah Hennep
Noah (hij/hem), beter bekend als Ees, is een 23-jarige jongen die erg veel van sport houdt en ook veel met sport doet. Toch heeft hij los van zijn sportleven ook een enorme passie voor muziek en dat is ook één van de redenen waarom TR-Ballpark op zijn pad is gekomen.
foto Amanda Harput
Storm van Gils
Storm van Gils (hij/hem) is 21 jaar en op dit moment aan het afstuderen van zijn studie spatial design. Zijn interesses liggen op het gebied van installaties, architectuur, het nachtleven en maatschappelijke kwesties. Tijdens Ballpark wilt Storm verkennen wat er achter de schermen gebeurt bij een grote culturele organisatie, hierbij is hij gericht op kansen bieden voor jonge Rotterdamse makers.

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.