Foto: Tyler Chan | Grafisch ontwerp: Studio van Diesen

Talenttraject

Deep Dive Edition: Take a deep dive into the unknown. Swim to the bottom of the sea. Find different perspectives and discover new territories. 

Misschien moet je nog ontdekken wat dátgene is dat jouw hart sneller laat kloppen. Of misschien heb je dat al ontdekt en wil je meer? Talenttraject is here for you. All you have to do is bring yourself. 

Tijdens het Talenttraject: Deep Dive Edition neem je een duik in het onbekende. Gedurende 8 van jouw (precious) zondagen volg je samen met andere young creatives masterclasses, talks en ga je op studiobezoek bij uiteenlopende makers uit de stad en daarbuiten om jouw creativiteit te voeden. Wij vragen deze makers om jou mee te nemen in hun artistieke praktijk en hun liefde te delen voor hetgeen dat zij als de beste doen.  

Het programma is nog geheim, maar je kan denken aan een masterclass fotograferen, een dj-set maken, in een club performen of je spoken word skills verbeteren. Ook ga je in gesprek met makers en activisten die niet bang zijn om maatschappelijke thema’s aan te snijden die ons allen aangaan. Je denkt na over wat jij op de hoge podia zou willen zien en wat representatie voor jou betekent. En je krijgt de unieke kans om Theater Rotterdam van binnenuit te leren kennen en jezelf te laten zien aan onze makers en coaches. Aan het einde van dit traject blijf je over met een hoofd en lijf vol indrukken, die je omzet in een mash up, onder begeleiding van twee Theater Rotterdam coaches. Deze mash up, jouw eerbetoon aan deze deep dive presenteren we aan elkaar en aan je inner circle.  

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en klinkt dit je al te goed in de oren? Meld je dan nu aan voor het Talenttraject. No experience needed. Deelname is gratis. Zo maken we het programma zo toegankelijk mogelijk. Dat betekent alleen niet dat het programma vrijblijvend is. Jouw commitment, vuur en doorzettingsvermogen zijn key voor jezelf én de groep.  

Met wie ga je werken?
De coach van het Talenttraject '24 is Anne Slingerland (zij/haar). 

Praktische informatie
Kennismaking en selectiemiddag: zaterdag 13 januari 13:30 – 15:00 uur 
 
Zondagen (10:00 – 15:00 uur):  
21 & 28 januari 
4, 11 en 18 februari 
3, 9, 17 en 25 maart 

Gratis toegankelijk (15 plekken beschikbaar)
Claim je een plek? Dan rekenen we écht op jouw komst!

Het Talenttraject is dit jaar van start gegaan.