Creating Joy

Welkom bij de online vertoning van Creating Joy van Theater Rotterdam: WArd/waRD - Ann Van den Broek

In deze online presentatie van Creating Joy toont Ann de wereld op toneel en daarbuiten in een bijzondere mix van realtime en vooraf gefilmde beelden. Aan elkaar gesmeed door Gregory Frateur die als een ware ‘Master of Ceremony’ de avond leidt. Er zijn mondmaskers, schermen, een mobiel en compact decor, anderhalve meter afstand én thuiswerkende dansers die via Zoom toch aanwezig zijn.

LET OP: er zijn twee versies te zien. Eén met Louis Combeaud, en Marion Bosetti op toneel en Jean-Gabriel Maury en Carla Guerra als thuiswerkende dansers en één waarin de rollen zijn omgedraaid. Beide versies blijven beschikbaar op deze pagina t/m zondag 4 april 23:59.

Let op! 

Om de video's op deze pagina te bekijken moet je ingelogd zijn met hetzelfde account als waar je je tickets mee hebt gekocht. Inloggen kan door rechtsbovenin het scherm op 'inloggen' te klikken.

Ben je ingelogd en zie je geen video? Probeer je browser te verversen. Indien er nog geen video te zien is. Neem dan contact op met kassa@theaterrotterdam.nl.

Aanwezigheid kassa:

Donderdag 1 april tussen 19.30 en 21.00
Vrijdag 2 & zaterdag 3 april tussen 11.00 en 17.00
Zondag 4 april tussen 19.30 en 20.30

Team

concept en choreografie Ann Van den Broek performers (op toneel en thuis) Gregory Frateur, Louis Combeaud, Marion Bosetti, Jean-Gabriel Maury, Carla Guerra muziek gecomponeerd en geschreven door Nicolas Rombouts, Gregory Frateur video- en lichtontwerp Bernie van Velzen toneelbeeld Niek Kortekaas assistent van de chorograaf en repetitor Nik Rajšek vooraf gefilmde gastoptredens van Tijs Delbeke, Sjoerd Bruil, Nicolas Rombouts, Gregory Frateur, Frauke Mariën, Nik Rajšek, Niek Kortekaas, Jutta Troch, Pieter Theuns, Ann Van den Broek geînspireerd op de song A Part Of Us All van Dez Mona en B.O.X.

Creating Joy is een productie van WArd/waRD (NL/BE) in coproductie met vaste partners Theater Rotterdam (NL) en ccBerchem (BE). Het project wordt gesteund door Fonds Podiumkunsten (NL).